Nyt ilmainen toimitus kaikkiin yli 80€ tilauksiin!

Takuuehdot, vaihto, palautus ja reklamaatio

Takuu

HB-Clothing myöntää kaikille myymilleen tuotteilleen normaalit takuut. Myymissämme tuotteissa noudatamme tavarantoimittajien antamia takuuehtoja.

Oman maahantuontimme tuotteilla on olemassa normaalit takuut. HB-Clothing myöntää maahantuomilleen tuotteille 3kk rajoitetun takuun, joka kattaa valmistus-, materiaali-, ja kokoonpanovirheet. Takuu ei ulotu muiden valmistamien tai maahantuomien tuotteiden käyttöön HB-Clothing:in maahantuomissa tuotteissa.

Tämä takuu on voimassa Suomessa.

Valintansa mukaan maahantuoja veloituksetta vaihtaa tai korjaa virheellisen takuunalaisen tuotteen. Takuun perusteella ei korvata kuljetuskustannuksia, vuokrauskuluja, aiheutuneesta haitasta johtuneita kuluja, eikä muitakaan välillisiä tai välittömiä kustannuksia tai vahinkoja.

Takuu katsotaan alkaneeksi siitä päivästä, kun maahantuoja tai jälleenmyyjä luovuttaa tuotteen kuluttajalle. Tuotteen vaihtaminen uuteen tai vähäinen käyttö eivät pidennä takuuaikaa.

Takuu ei korvaa normaalia kulumista, asianmukaisen huollon puutteesta tai muusta tuotteen virheellisestä käytöstä aiheutuvia vaurioita.

Palautukset

Kustomoiduilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Lähtökohtaisesti kaikki HB-Clothing Oy:n tuotteet ovat erikseen tilattavia ja yksittäiselle asiakkaalle kustomoituja tuotteita. Poikkeuksena kaikissa kuluttajalle toimitetuissa väärissä, viallisissa tai rikkinäisissä tuotteissa on palautusoikeus. Tällöin kuluttajan on otettava viiveettä yhteyttä asiakaspalveluumme info@bulldesign.fi. Viallinen tuote palautetaan yrityksen kustannuksella asiakaspalvelusta saatujen ohjeiden mukaisesti. Palautuksen jälkeen korvaamme tuotteen hinnan tai lähetämme korvaavan tuotteen tilalle.

HB-Clothing Oy ei ole vastuussa kuluttajan itse tilauksen yhteydessä tekemistä virheistä, kuten väriin, kokoona tai painatuksiin liittyen. Mikäli olet tilannut väärän tuotteen, otathan viipymättä yhteyttä info@bulldesign.fi. 

Sivustoilla olevat kuvat ovat luonnoksia lopullisista tuotteista. Koska tuotteet ovat käsintehtyjä, saattaa tuotteissa esiintyä pieniä poikkeuksia luonnoksiin verrattuna painatuksien koon, sijainnin ja sävyn suhteen. HB-Clothing Oy ei vastaa pienistä eroavaisuuksista lopullisen tuotteen ja luonnoksen välillä.

Reklamaatiot

Mikäli huomaatte, että saamanne tuote on väärä tai se on viallinen, ilmoittakaa siitä välittömästi, kuitenkin viimeistään 14 päivän aikana HB-Clothing:ille.

Helpoin tapa on lähettää reklamaatio osoitteeseen info@bulldesign.fi. Ilmoita reklamaatiossa nimesi, tilauksen numero ja selvitys viasta. Voit myös laittaa mukaan kuvan viallisesta tuotteesta. Käsittelemme reklamaation mahdollisimman nopeasti.

Väärän tai viallisen toimituksen mahdollisesta palauttamisesta annamme ohjeet erikseen, kun olemme ensin saaneet reklamaatioilmoituksenne. Sovimme jatkotoimenpiteistä tapauskohtaisesti. Otamme teihin yhteyttä mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään viikon kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet ilmoituksenne.