Toimitusehdot ja maksutavat

Rekisteröityminen

Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä. Tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee kuitenkin antaa suostumuksensa, että BullDesign rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. BullDesign:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia. BullDesign sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille kuin yhtiön sisäisille yhteistyökumppaneille.

Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

Tilauksen sitovuus

Kuluttaja sitoutuu tilaukseen päästyään tilausvahvistus sivulle tai saatuaan sähköposti vahvistuksen.

Vaihto- ja palautusoikeus

Palautukset Tilaamillasi tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Voit palauttaa tai vaihtaa tuotteet 14 vuorokauden kuluessa paketin vastaanottamisesta. Tuotteen täytyy olla käyttämätön. Älä lähetä tuotteita kunnes olet saanut vastauksen asiakaspalvelustamme.

Palautuksessa vähennämme toimituksen 8.90 pautettavasta määrästä. Vaihdossa toimitat tuotteen meille, maksamma uuden tuotteen lähetyksen.

Hinnat ja saatavuus

  • Voimassaoleva hinta on hinta, joka on BullDesign:n hinnastossa osoitteessa www.bulldesign.fi. Voimassaoleva hinta on euroissa (EUR) ja kaikki hinnat sisältävät ALV:n. BullDesign pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. BullDesign pidättää oikeuden tilauksien perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla. Virheellinen hintatieto ei sido myyjää, jos hintavirhe on sillä tavoin selvä, että asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää kyseessä olevan hintavirheen. Poistotuotteiden hinnat koskevat ainoastaan varastossa olevia tuotteita, ellei tuotetiedoissa muuta mainita.
  • Tuotteen valmistuksen loppuminen Vaikka pyrimme tarjoamaan asiakkaallemme samaa sovittua vaatetta, vaatemerkit lopettavat joskus joidenkin tuotteiden valmistamisen. Tässä tapauksessa BullDesign joutuu korvaamaan kyseisen tuotteen uudella mahdollisimman vastaavalla. Asiasta neuvotellaan tässä tapauksessa seuran kanssa ja hyväksytetään uusi tuote.
  • Tarjouksessa olevat tuotteet.BullDesign pidättää oikeuden asiakkaan tekemän tilauksen perumiseen, mikäli tarjouserä on myyty loppuun sekä BullDesign:n että toimittajan varastosta, vaikka tarjoushinta muutoin olisikin vielä voimassa.
  • Tilaukseen lisätään toimituskulut. Toimituskulut määräytyvät tuotteen toimitustavan mukaan ja ne ilmoitetaan tuotetietojen yhteydessä. Valintana on posti (8.90€) ja nouto (0€).
  • Näytämme tuotteen saatavuuden verkkokaupassamme. Saldo päivittyy verkkokauppaamme muutaman tunnin välein. Saldovirhetilanteissa ja menekkituotteissa pidätämme oikeuden ilmoittaa asiakkaalle tuotteen todellisen saatavuuden. 
  • Asiakkaalle erikseen tilauksesta valmistettavat ja yksilöidyt tuotteet.Asiakkaalle tilauksesta valmistettavissa tuotteissa toimitusaika voi olla useita viikkoja. Toimitusaika mainitaan Oman kaupan lisätiedoissa. BullDesign pidättää oikeuden pidentää toimitusaikaa mikäli toimittajan tai tehtaan toimitusaika on tilapäisesti pidempi.                                                                                                                                                                                

Toimitus

Asiakkaalle yksilöidyissä tuotteissa toimitusaika on yleisesti ottaen 5-15 työpäivää kaupan sukeuduttua BullDesign toimittaa tuotteita vain Suomeen. Kaikki BullDesign:ltä lähtevät toimitukset tapahtuvat Postin välityksellä virka-aikana klo 8 – 16 välillä, elleivät kuluttaja ja BullDesign muuta erikseen sovi. Paketit toimitetaan tilauksessa valittuun asiakkaan valitsemaan osoitteeseen. 

 

Maksutavat

Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen:

  • Sähköposti lasku. Maksuosoituksen kirjauduttua tilillemme, lähetämme tilauksen saatuamme maksun. suuruus ja tilisiirron numero selviää verkkokaupan lähettämästä laskusta.
  • Lasku. Voimme laskuttaa opiskelijaryhmiä ja yritysasiakkaita. Laskutuksesta tulee sopia BullDesign:n kanssa erikseen olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.
  • Luottokunta. MasterCard, Visa, Visa Electron

Ylivoimainen este

BullDesign ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy BullDesign:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta BullDesign:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Riitojen ratkaisu

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.