Toimitusehdot ja maksutavat

 

Toimitusehdot ja maksutavat

Rekisteröityminen

Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä. Tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee kuitenkin antaa suostumuksensa, että HB-Clothing rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. HB-Clothing:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia. HB-Clothing sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille kuin yhtiön sisäisille yhteistyökumppaneille.

Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

Tilauksen sitovuus

Kuluttaja sitoutuu tilaukseen päästyään tilausvahvistus sivulle tai saatuaan sähköposti vahvistuksen.

Vaihto- ja palautusoikeus

Palautukset Tilaamillasi tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Voit palauttaa tai vaihtaa tuotteet 14 vuorokauden kuluessa paketin vastaanottamisesta. Tuotteen täytyy olla käyttämätön. Älä lähetä tuotteita kunnes olet saanut vastauksen asiakaspalvelustamme.

Palautuksessa vähennämme toimituksen 8.90 pautettavasta määrästä. Vaihdossa toimitat tuotteen meille, maksamma uuden tuotteen lähetyksen.

Hinnat ja saatavuus

  • Voimassaoleva hinta on hinta, joka on HB-Clothing:in hinnastossa osoitteessa www.bulldesign.fi. Voimassaoleva hinta on euroissa (EUR) ja kaikki hinnat sisältävät ALV:n. BullDesign pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. HB-Clothing pidättää oikeuden tilauksien perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla. Virheellinen hintatieto ei sido myyjää, jos hintavirhe on sillä tavoin selvä, että asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää kyseessä olevan hintavirheen. Poistotuotteiden hinnat koskevat ainoastaan varastossa olevia tuotteita, ellei tuotetiedoissa muuta mainita.
  • Tuotteen valmistuksen loppuminen. Vaikka pyrimme tarjoamaan asiakkaallemme samaa sovittua vaatetta, vaatemerkit lopettavat joskus joidenkin tuotteiden valmistamisen. Tässä tapauksessa HB-Clothing joutuu korvaamaan kyseisen tuotteen uudella mahdollisimman vastaavalla. Asiasta neuvotellaan tässä tapauksessa asiakkaan kanssa ja hyväksytetään uusi tuote.
  • Tarjouksessa olevat tuotteet. HB-Clothing pidättää oikeuden asiakkaan tekemän tilauksen perumiseen, mikäli tarjouserä on myyty loppuun sekä HB-Clothing:n että toimittajan varastosta, vaikka tarjoushinta muutoin olisikin vielä voimassa.
  • Tilaukseen lisätään toimituskulut. Toimituskulut määräytyvät tuotteen toimitustavan mukaan ja ne ilmoitetaan tuotetietojen yhteydessä. Valintana on toimitus (8.90€) tai minimitilauksen täyttyessä ilmainen toimitus (0€).
  • Näytämme tuotteen saatavuuden verkkokaupassamme. Saldo päivittyy verkkokauppaamme muutaman tunnin välein. Saldovirhetilanteissa ja menekkituotteissa pidätämme oikeuden ilmoittaa asiakkaalle tuotteen todellisen saatavuuden. 
  • Asiakkaalle erikseen tilauksesta valmistettavat ja yksilöidyt tuotteet. Asiakkaalle tilauksesta valmistettavissa tuotteissa toimitusaika voi olla useampi viikko. Toimitusaika mainitaan Oman kaupan lisätiedoissa. HB-Clothing pidättää oikeuden pidentää toimitusaikaa mikäli toimittajan tai tehtaan toimitusaika on tilapäisesti pidempi.                                                                                                                                                                                

Toimitus

Asiakkaalle yksilöidyissä tuotteissa toimitusaika on yleisesti ottaen 5-15 työpäivää kaupan sulkeuduttua. HB-clothing toimittaa tuotteita vain Suomeen. Kaikki HB-Clothing:iltä lähtevät toimitukset tapahtuvat Postin välityksellä virka-aikana klo 8 – 16 välillä, elleivät kuluttaja ja HB-Clothing muuta erikseen sovi. Paketit toimitetaan tilauksessa valittuun asiakkaan valitsemaan osoitteeseen. 

 

Maksutavat

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Yleisimpien verkkopankki-, kortti- ja muiden maksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy HB-Clothing Oy.

Maksamiseen liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Verifoneen:

Verifone Finland Oy

Vantaankoskentie 14

01670 Vantaa

Asiakaspalvelu: 020 753 5192

kuluttaja@verifone.fi

 

Voit maksaa verkkokaupassa seuraavilla maksutavoilla:

Kaikki suomalaiset verkkopankkimaksut: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Handelsbanken, S-Pankki ja Ålandsbanken.

Visa- ja Mastercard-korttiperheet: Visa Credit, Visa Debit, Mastercard Credit, Mastercard Debit, Visa Electron, Maestro ja Eurocard.

 

Mobiilimaksutavat

Siirto-, MobilePay- ja Apple Pay -mobiilimaksutavat.

 

Verkkomaksujen tietoturva

Käytämme tietoturvallista SSL-salattua yhteyttä luottokortti- ja muita tilaustietoja käsiteltäessä. Emme säilytä luottokorttitietoja tietojärjestelmissämme vaan ne käsitellään ja säilytetään Verifonen turvallisessa PCI DSS -sertifioidussa järjestelmässä.

Ylivoimainen este

HB-Clothing ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy HB-Clothing:in vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta HB-Clothing:in toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Riitojen ratkaisu

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.